Longines Paris Eiffel Jumping Parijs

Maak de 8ste editie van de Longines Global Champions Tour: de Longines Paris Eiffel Jumping in Parijs van dichtbij mee!


Het toernooi vindt plaats van 24 tot en met 26 juni 2022, op Place Jacques Rueff, op slechts 300 meter van de Eiffeltoren! Fun fact: aan het toernooi doen maar liefst 120 rijders mee, met 22 verschillende nationaliteiten en 240 paarden. Als Pearlcard Member krijgt u toegang tot een tribuneplaats voor het toernooi op zaterdag 25 juni. Dit is dé avond met de beste ruiters! Op 24 juni reist u, op een door u gekozen tijdstip, met de Thalys van Amsterdam naar Parijs. U overnacht in viersterrenhotel Villa Saxe Eiffel en reist op 26 juni 2022 weer terug naar Amsterdam.


De prijs per persoon* (op basis van tweepersoonsbezetting) voor een weekend Parijs, inclusief tribuneplaats voor de Longines Paris Eiffel Jumping is te boeken vanaf € 699,-. Meld u nu aan om dit spektakel niet te missen!


*De prijs is inclusief treinticket Thalys, twee hotelovernachtingen en tribunekaart voor 25 juni 2022. Exclusief: niet benoemde programma onderdelen en kosten van persoonlijke aard. Na bevestiging zijn de annuleringskosten 100%, vraag Pearlcard naar de voorwaarden.


Paris Eiffel Jumping deelnemersLongines Paris Eiffel Jumping Parijs
evenement datum: 24 juni 2022  tot  24 juni 2022
Event has passed